En god helg

Hytten til familien vår ligger i Meland, en timers kjøretur fra Bergen. Vi pleier å dra til hytten for å nyte naturen og slappe av, minst to ganger i måneden. Familien vår tok opp ett felles lån for å bygge hytten. Det var ikke helt lett å få lånet innvilget, men senere fant vi en side som kunne hjelpe oss med finansieringen. Den ble ferdig på ett par uker, fordi vi kjøpte en spesiell ferdighytte som trengte bare å bli montert av to byggearbeidere som var utrolig flinke og veldig raske. Hele familien min elsker å reise dit for å tilbringe god familietid sammen. Om sommeren tar vi med oss syklene og drar på lange sykkelturer rundt omkring Meland. Det finnes en golfbane i Meland, hvor vi pleier å ta en kaffe pause mens faren min følger nøye med på golfspillerne som vandrer fra hull til hull. Naboene våre er ivrige golf spillere og prøver alltid å overtale meg og resten av familien min til å begynne å spille golf også, men jeg trenger mer spenning og utfordring i mine aktiviteter.

De fleste utendørs aktiviteter kan være en spennende opplevelse, spesielt hvis du er midt i naturen og føler at du kan lett gå deg vill. Min far tar lange joggeturer i Meland, og av og til finner han nye steder som vi aldri har besøkt, men har tar alltid med seg mobil telefonen sin, for sjansen at han går seg fullsteding vill og ikke klarer å finne veien tilbake. Dette har heldigvis ikke skjedd enda.
I tillegg til en sykkelhjelm, bruker jeg en sykkellykt hvis jeg tar en sykkeltur om kvelden om høsten. Om våren og sommeren er det lyst ute til sent på natten, så derfor bruker jeg ikke lykten. Alle mine idrettsutstyr blir liggende i hytten, det er der jeg har mest bruk for dem.

 

Tags: ,