Min beste påskeferie var i Geilo sammen med vennene mine. Jeg hadde tatt opp et forbrukslån for å kunne dra på denne reisen. Jeg hadde nok penger til å bruke på akkurat det jeg ville. Vi reiste mange timer med buss og tog for å komme frem, men det var vel verdt det.

Geilo er et vakkert sted å besøke, med fantastiske hoteller og koselige butikker i sentrum. For ikke å snakke om skiløypene og skianleggene, det fins et utrolig utvalg av nye steder å gå på ski, og om våren og sommeren går det an å sykle nedover disse bakkene. Men da vi ankom Geilo var det minus 15 grader ute og 1 meter snø. Jeg og resten av klassen min hadde bestilt rom på et billig lite hotell som lå på utkanten av sentrum. Vi pleide å sykle i snøen for å komme raskere frem, det var like vanskelig for oss som for bilistene. Vi falt av sykkelen og skled av veien et par ganger, men vi hadde ingen alvorlige ulykker.

Meste parten av forbrukslånet fra ToppFinans ble brukt til å leie skiutstyr, mat og drikke. Det var rett og slett dyrt å spise på restaurant hver dag, så derfor lagde vi vår egen matpakke til lunsj og spiste pizza til middag. Alle stod opp tidlig om morgenen for å kunne være de første i skiløypene hvor den ferske nye snøen befant seg. Vi koste oss kjempe mye på toppen av fjellet, hvor vi samlet oss for å prate og drikke varm sjokolade før vi gikk på ski nedover bakkene. Gode gamle tider og penger vel brukt, det var en fantastisk opplevelse som jeg gjerne ville oppleve på nytt.

4125

 

Tags: ,