Jeg elsker å gå på ski, jogge og sykle i naturen. Disse er mine favoritt aktiviteter som jeg driver med så ofte som mulig. Jeg har alltid vært en treningsfanatiker og dette hjelper med å holde meg i form. I de mørke og kalde vinter dagene, fins det ingenting bedre enn en god treningsøkt ute i naturen. Jeg pleier alltid å trene mens jeg hører på god musikk, fordi det kan være ganske ensomt å trene utendørs, hvis været er stygt pleier jeg ikke å se andre mennesker i gatene. Om sommeren er alle veiene og gatene full av idrettsfolk som jogger, sykler eller går en tur. Det er alltid en god varm stemning i idrettsmiljøet, ikke minst om sommeren. Vi hilser på hverandre og gir hverandre vennlige blikk når vi sykler forbi andre syklister.

Jeg lærte å stå på ski da jeg var 5 år gammel, og det var min far som måtte vise meg hvordan man fikk på seg skiene og hvordan man holdt seg oppe. Jeg var ikke så flink i begynnelsen, jeg hadde kjempe mange harde fall, men etter en stund klarte jeg å gå på ski i de bratte bakkene, uten å falle selvfølgelig. Det vanskelige med å stå på ski er balansen, og det samme gjelder sykling, men også a svinge og bremse. Jeg trengte mye trening før jeg følte meg selvsikker i skiløypene. I dag føler jeg meg ganske bra når jeg tester ut nye skiløyper i forskjellige skianlegg. Jeg er ikke redd lenger, men jeg er fortsatt grådig forsiktig når jeg kjører nedover bratte bakker.

 

Tags: ,