I år har jeg planlagt  å ta hele familien min på skiferie i Voss. Vi skal reise i november og bli der en uke. Jeg har en venn som har gitt meg en kjempe god pris for å leie hytten hans. Hytten ligger i nærheten av togstasjonen i Voss og det passer kjempe bra for oss, siden vi skal ta toget dit. Togturen til Voss er fantastisk, masse nydelig natur og god stemning ombord. Vi har planer om å gå på mange forskjellige skiturer, ta mange lange gåturer eller sykkelturer i fjellet hvis været tillater oss, lese mange gode bøker foran peisen, lage kjempe gode familie måltider og se mange filmer. Detter er min drømmeferie og det er ikke lenge til vi reiser nå.

Jeg pleier å forberede meg fysisk sett før en lang skiferie, ved at jeg bruker mer tid på styrketrening for lår og bein. Dette er viktig for å forhindre seriøse muskelskader ved fall eller lignende. Jeg er ikke typen til å kjøre fort nedover skibakkene, men jeg anbefaler alle til å bruke en god hjelm for å forhindre alvorlige hodeskader. Dette gjelder selvsagt også for syklister.

Hytten til vennen min har inne toalett, ovn, peis, tv og radio, dette er konsiderert luksus hytte for mange nordmenn. Jeg gleder meg kjempe mye til skiferien min sammen med familien min, det kommer til a bli en sunn og god uke som vi aldri kommer til å glemme. Nå må jeg bare finne ut hva slags klær og sportsutstyr jeg vil ta med meg, og hvis vi kan leie både ski og sykler i Voss.

123

 

Tags: ,