Betong til alle prosjekter

25 august 2020
admin

Betong til alle prosjekter

Uansett hva du skal bygge kan det hende at betong kommer inn i bildet og ser du etter betong i Ørsta behøver du hvertfall ikke å lete lenger! Ulstein betong har alt du trenger og veiledning var helt ærlig like nye det jeg trengte som betongen selv, da jeg fikk hjelp av dem til å velge og kjøre ut betong da jeg skulle legge ny terrasse og ville legge ned skikkelig stødig grunn

Stor kapasitet

Ulstein betong har stor kapasitet og masse erfaring. En produksjon med stor kapasitet krever moderne utstyr som kan håndtere både transport og pumping av betongen når den er ferdig og ikke bare det, men den er også nødt til å kunne levere konkurransedyktige priser og aller helst også ha en plan i forhold til bærekraft. Det burde man alltid ha når man jobber med naturen.

Avhengig av hva du trenger kan de levere enten eller sprøytebetong eller jordfuktig betong. Jeg er ikke helt sikker på hva forskjellen egentlig er, for det trengte jeg aldri å sette meg inn i fordi jeg fikk hjelp, og hvis du er usikker på hva du trenger kan du bare spørre. De er veldig pasjonerte for faget sitt og vil bare synes det er fint å få lov til å veilede deg i valget ditt.

Bra faglighet

Hvis du ser etter betong i Ørsta er Ulstein betong et bra sted å starte. De leverer ferdigbetong i Ørsta i de aller fleste kvaliteter og mengder og kan levere til de aller fleste steder også. Ulstein being har egen betongblandestasjon i Haddal i Ulstein kommune, der det har blitt produsert ferdigbetong helt siden 1965, så de har masse erfaring. Faglighet er noe som blir satt veldig høyt og inntrykket mitt er at det å gi råd er en like stor del av jobben som det er å levere betong. 

Flere nyheter