Er det mulig å få lån på dagen?

14 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Du har kanskje hørt uttrykket «lån på dagen», men hva betyr det egentlig og er det faktisk mulig å ta opp et lån samme dag som du søker? Få svaret her.

En sikkerhet for deg og långiver

Utrykket «lån på dagen» kommer fra at man før i tiden faktisk kunne ta opp et lån samme dag. Altså man kunne søke, bli godkjent og få utbetalt pengene innen for én dag. I mellomtiden har det dog kommet flere regler på området, og derfor er det i dag ikke helt mulig å klare alt på en dag. Men det er dog fortsatt mulig å ta opp lån som har utbetaling i løpet av få dager.

Slike lån er forbrukslån, som kan være i størrelsen fra et par tusen kroner og opptil flere hundre tusen. Årsaken til den litt lengre prosessen er at långiver først må foreta en kredittvurdering av deg for å finne ut om du faktisk har økonomien til å ta opp det lånet du søker om. Det er både en sikkerhet for långiver, men også for deg fordi du unngår å ta opp lån du egentlig ikke har råd til.

lån på dagen

Hvor kan du finne et forbrukslån?

I dag finnes det mange långivere som tilbyr forbrukslån, og du bør være oppmerksom på at det kan være veldig stor variasjon i de priser og vilkår som selskapene tilbyr. Derfor bør du bruke litt tid på å undersøke markedet og sammenligne dine muligheter, før du velger.

Hos Swiftbanker.no tilbyr de masse informasjon og veiledning om forbrukslån i alle størrelser og typer. Og her kan du tilmed få hjelp til å søke om ditt lån. Alt du må gjøre er å skrive inn dine kontaktopplysninger og det beløpet du ønsker å låne, og så vil du bli kontaktet med forskjellige muligheter som er relevante for deg.

Flere nyheter