Fototapeter for din stue

06 juli 2021
Maria Laugesen

Vil du skape et nytt uttrykk i stuen? Med fototapet kan du gi rommet nytt liv, og du vil oppleve at rommets uttrykk endrer seg fullstendig selvom du bare velger én eller to vegger med fototapet. Det gir nemlig noe helt spesielt å skape kontrast og bryte de ensfargede veggene i stuen.

Verdens enkleste mursteinsvegg

Mange drømmer om den populære New Yorker veggen i hjemmet. De stilige mursteinsvegger skaper nemlig varme i rommet, samtidig med at det gir en rustikk atmosfære som står i flott kontrast til den lyse, nordiske innredningen.

Men en mursteinsvegg er et stort prosjekt dersom du ikke har en på forhånd. Derfor kan fototapet kan være en opplagt løsning som alternativ. Her kan du nemlig feste en fototapet på veggen som ser ut presis som en mursteinsvegg, og du kan tilmed selv velge presis hvordan den skal se ut! Du kan nemlig få stein i alle nyanser og størrelser, og velge akkurat den veggen som du foretrekker.

Liker du det naturlige og varme, men foretrekker du tre frem for stein, da kan du også få herlige trevegger i mange varianter og nyanser.

Fototapeter med farger

De fleste bruker fototapet til å skape farge, kontrast og varme i rommet. Og her finnes det selvfølgelig mange andre muligheter enn tre- og steinvegger. Du kan nemlig velge presis det motivet som du ønsker, i presis de fargenyanser som du liker.

For eksempel kan naturens farger i grønne, blå og brune nyanser være veldig flotte. Det kan du få med motiver av natur og landskaper, eller du kan velge abstrakte designs dersom du liker dette bedre. Kort sagt er det bare fantasien som setter grensen, og du kan velge alt fra det helt simple og minimalistiske til kreative, fargerike designs. 

Finn dine favoritter og opplev selv hvordan fototapet kan endre rommet.

Flere nyheter