Har du en nystartet virksomhet og trenger du en leveringsavtale?

14 september 2020
admin

Har du en nystartet virksomhet og trenger du en leveringsavtale?

Loyalitet er en stor ting for disse frakt-firmaene og hos for eksempel dhl Norge kan du få veldig fine avtaler hvis du oppretter en virksomhets-avtale med dem helt fra starten av virksomheten din sin leveringshistorie. Hvis du driver med import og eksport, eller kanskje begge deler er det enda mer du skal tenke på. Kanskje driver du ikke med hverken import eller eksport, men du får produsert varer lokalt i Norge som du sender til kunder over hele verden.

Da er det innmari viktig at du velger et fraktfirma så tidlig som mulig i prosessen med å sende. Det er like viktig som produksjonen din!

Hvorfor hdl Norge og ikke andre firmaer?

dhl Norge er rett og slett ledende innenfor leverings og et valg der pakkene dine, de dyrebare tingene du sender til kundene dine verden over, gode hender. Med dhl Norge kan du velge å sende mange forskjellige ting. Du kan sende vanlig pakke, dokumenter, gods og internasjonal forretningspost og det er rik mulighet for å bygge opp en god og lang relasjon med dhl Norge hvis du for eksempel er en virksomhet. Man kan også velge om man vil sende over natten eller man kan velge å sende normalt, med vanlig leveringstid.

DHL gir deg alltid god levering

dhl Norge brukes av mange. Man kjenner kanskje aller mest til det i forhold til virksomheter, men det er faktisk mange private som bruker dhl Norge også. For eksempel er det mange som flytter til utlandet som bruker tjenesten til å sende enkelt flyttekasser.

De er kjent for god og sikker levering uansett om det er til virksomheter eller private som bare bruker tjenesten en gang eller to og det er nettopp det man trenger når man er nystartet virksomhet som skal opprette en leveringsavtale for frakt.

Flere nyheter