Innredningsdetaljen du trenger

18 mai 2021
Johanne Larsen

Det er mange ting man kan gjøre med innredning som gjør at man får et litt mer spennende og kanskje mer personlig uttrykk. Det handler nemlig om personlig stil i våre dager, men hvordan får man egentlig det uten at det ender med å ligne alle andres allikevel? Det skal vi se litt på her. Kanskje er det noen detaljer du har oversett? 

Finn din stil

Du må nemlig gjøre en innsats for å finne din stil, altså finne et uttrykk – kanskje noen farger eller elementer, som sier noe om hvem du er som person. Hvem er du, hva liker du, er det noen referanser som passer i hjemmet? Det å finne frem til sin personlige stil når det kommer til innredning, handler også om å skape et uttrykk som varer.

Det blir nemlig fort sånn, hvis man bare følger trender, at man bare hopper fra trend til trend uten å tenke seg om – så skifter man stil hele tiden, i stedet for å finne et kjerneuttrykk som sier noe om nettopp deg, og ergo heller ikke er så omskiftelig. Det er dermed ikke sagt at du ikke kan skifte ut litt detaljer i ny og ne – det kan du selvfølgelig. 

Få et rått og moderne uttrykk 

Hvis du er kul og kanskje til og med litt edgy, så kan detaljer i lekker betong være det du trenger for å få det uttrykket du vil ha. Betong kan være akkurat den løsningen du ser etter. 

Det er ikke sånn at man trenger å inkludere betong i alle rom og flater, men en betongvegg eller bare et bord eller plate i betong, kan faktisk gjøre en svært stor forskjell. Det er heldigvis lett å få tak i kvalitetsbetong, og det er bare å lete lokalt. Ferdigbetong i Vannylven er et godt eksempel, hvis du bor i nærheten og er på jakt etter god betong. 

Flere nyheter