Invester i søvnen din med Coolpriser.no

20 januar 2021
admin

Det er ingen overraskelse at søvnen til de aller fleste har blitt litt påvirket av det året vi alle sammen kollektivt har gått igjennom. For søvn er et av de første stedene stress viser seg. Vi sover dårligere og det påvirker helsen vår på alle mulige måter.

Dårlig søvn er faktisk med på å påvirke immunforsvaret vårt og hvis vi ikke visste det før, så vet vi det i hvert fall alle sammen nå, midt i koronapandemien, at det er ikke noe vi skal tulle med. Så godt søvn betyr god helse og god helse betyr at man klarer det bedre hvis man blir syk. Så det å sånne og føle seg uthvilt er faktisk veldig viktig.

Våkner du og føler seg uthvilt?

Hvis svaret på det ikke er ja kan det godt hende at en vekkerklokke fra for eksempel Coolpriser.no er et sted å starte. På grunn av det store utvalget de har er det lett å finne noe man liker. For la oss være ærlige, det er ingen som gidder å ha en stygg vekkerklokke stående på nattbordet.

Interiør er noe vi bryr oss om og det er i hvert fall ikke det som skal være argumentet for at vi ikke skaffer oss en vekkerklokke. God søvn betyr tross alt mer enn interiør, men det handler om å gi så mange gode og overbevisende argumenter som mulig, gjør det ikke?

Jeg har sovet mye bedre etter at jeg skaffet meg en vekkerklokke. Jeg fant først den gamle vekkerklokken jeg hadde når jeg var liten og hadde lyst til å bruke den, men det var ikke mulig å få lov i den, så det gikk ikke så bra. Men jeg fant faktisk en som var nesten helt identisk på Coolpriser.no, så vi later litt som at det er den samme bare.

Flere nyheter