Lager for oppbevaring av flyttegods

19 juni 2019
Maria Laugesen
Lager for oppbevaring av flyttegods

I forbindelse med flytting kan det noen ganger være nødvendig med lageroppbevaring. Det kan for eksempel være hvis du har en periode mellom at du flytter ut av én bolig og inn i en ny, eller kanskje hvis du skal sette i stand den nye boligen og derfor ikke kan flytte inn tingene. Uansett årsaken, så kan T-Line tilby lager til flyttegods for deg. De har bygget et nytt og stort lager på hele 1000 m2, som befinner seg i Sortland. Lageret er varmeregulert og har et godt, tørt klima slik at dine eiendeler og møbler blir oppbevart under optimale forhold. Dette gjør at du unngår skade på tingene dine, mens du venter på å flytte inn.

T-Line sørger for mellomlagring av ditt innbo i både kort og lang tid. Men de kan faktisk også hjelpe med selve transporten til lageret. De tilbyr nemlig å hente ditt flyttegods og transportere det inn i lageret ditt. Slik slipper du også selv det tunge arbeidet med å flytte, og de sørger for trygg og sikkert transport av ditt innbo.

Har du spørsmål eller forespørsler, da kan du alltid kontakte T-Line og høre mer om hvordan deres lageroppbevaring fungerer, samt bli klokere på priser, størrelse osv. Det er helt uforpliktende å ta en snakk, og du kan få mye mer informasjon om dine muligheter. Trenger du hjelp til flytting, da tilbyr T-Line også transport av flyttegods i hele Norge, og kjører tilmed nedover i Europa med flyttelass én gang i måneden. Derfor fungerer de både som flyttebyrå og oppbevaringsplass, og det kan være en veldig god og fordelaktig løsning å velge samme bedrift til begge deler. T-Line leverer alltid en super service, en høy kvalitet på både ansatte og utstyr, samt sikrer en trygg og god transport og oppbevaring for å unngå skader eller mangler.

Flere nyheter