Skap koselige rom med LED-belysning

03 mars 2022
Maria Laugesen

editorial

I mange av hjemmets rom ønsker man å skape en koselig, avslappet atmosfære der man virkelig kan finne ro. Det gjelder blant annet på soverommet og i stuen, og her kan du i høy grad bruke lamper og belysning til å skape det helt riktige uttrykket.

Kreativ dekorasjonsbelysning

Alle rom har selvfølgelig har bruk for en grunnleggende belysning, for eksempel gjennom pendler eller spots, så rommet kan fungere til bruk i hverdagen. I tillegg til dette kan du dog med fordel bruke annen belysning som vegglamper ved sengen, hengependler i hjørnet eller tilmed dekorasjonsbelysning. Disse lys bidrar til å dele rommet opp i flere områder, og brukes samtidig til å skape en koselig og varm atmosfære.

Dekorasjonsbelysning kan for eksempel være lys som kjører under taket hele veien rundt på soverommet, eller det kan være lys bak din TV. Det kan også være utendørs belysning på terrassen eller balkongen. Det er mange muligheter, og faktisk er det kun din kreativitet og fantasi som setter grensen for hvordan du kan bruke belysning i hjemmet.

led

Smarte LED-løsninger

En opplagt løsning til dekorasjonslys er de smarte LED strips. Disse kan nemlig monteres nesten over alt – på vegg, tak, møbler eller andre overflater. De er enkle og trygge selv å montere og tilpasse, og de gir akkurat det fine og koselige uttrykket som mange drømmer om.

https://ledlyskilder.no/19159-12v-rgb kan du finne dine nye LED strips som passer for akkurat dine behov. Lengde og form kan du selv tilpasse, og du kan tilmed velge løsninger som gjør det mulig å endre på lysets farge så du kan få røde, grønne eller blå lys. På grunn av LED teknologien bruker de veldig lite strøm, så du kan ha lys med god samvittighet. Det er noe som både miljøet og budsjettet ditt vil sette stor pris på.

Flere nyheter