Sommerforberedelser du kan gjøre allerede nå

02 april 2020
Johanne Hansen
Sommerforberedelser du kan gjøre allerede nå

Det er mange som ikke kan vente til det snart blir vår og sommer og varmere i været. I et kaldt land som Norge ser vi frem til sommerferien hele vinteren, da kan vi endelig slappe av og nyte sol og sommerliv. Her får du tips til noen forberedelser du kan gjøre til sommeren allerede nå. 

Få båten klar

For båtfolket gjelder det først og fremst om å få båten helt klar til sesongen blir skutt i gang, den er nemlig rett rundt hjørnet. Heldigvis kan du få båtsesongen til å vare litt lenger ved å gjøre noen forberedelser allerede nå, så slipper du å bruke dyrebare vår- eller sommertimer på å gjøre ting du kan gjøre allerede nå. Du kan begynne med å gjennomgå båten fra front til akter og se om det skal gjøres noen tekniske forbedringer. Kanskje trenger du å oppgradere utstyret litt? Det er lurt å sjekke alt av tau, fendere, redningsvester, seter og andre komponenter i båten. Sjekk at GPS- og ekkolodd virker og kontroller at motor fungerer som den skal. Så kan du forebygge eventuelle reparasjoner allerede nå, så slipper du å ha båten på verksted når du helst skulle ha vært ute på sjøen. 

Kanskje er det til og med på tide med en helt ny båt? Da er det lurt å finne en troverdig forhandler som kan hjelpe deg med å velge riktig. Et godt eksempel på hvor du kan finne både lekre båter og fantastisk båtutstyr til forberedelsene er http://www.xn--e39bt-pra.no/. Eksperthjelp kommer alltid godt med!

Når du har fått båten klar kan du bare vente på sommeren og vite at du er helt hundre prosent klar til å sette ut båten det sekundet gradestokken når sommerlige temperaturer og du kan nyte båtlivet på havet og få mest mulig ut av sommersesongen til sjøs! 

 

Flere nyheter