Ulike hårfjerningsmetoder

01 januar 2023
Johanne Larsen

editorial

Har du vurdert å skifte metode for hårfjerning? Det skjer hele tiden noe på nettopp dette markedet, og derfor er det en god ide å vurdere om det kan være ny eller annen metode som fungerer best til nettopp dine behov. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Hvilke metoder kan man bruke?

Hårfjerning

Det finnes mange metoder for hårfjerning, men hvilken skal man velge? Det kommer faktisk helt an på deg, for det er ikke sånn at det finnes en metode som fungerer like godt for alle. Det er i stor grad et spørsmål om prioritering, der man velger den metoden som gjør at man får best resultat der og da, eller på sikt. Mange har en barberhøvel liggende i dusjen, og dette er svært effektivt. Det er bare det at mange også enkelt får inngrodde hår med denne metoden, og føler at den myke og glatte følelsen forsvinner etter bare en dag eller to. Det er ikke tidkrevende. nødvendigvis i seg selv, men det er mange som foretrekker metoder der man kan gå litt lenger mellom hver gang hårene vokser ut.

Det kan for eksempel være voksing. Dette kan man gjøre selv hjemme, eller i en klinikk eller salong. Men hva er egentlig best? 

Gjør det selv eller gå til salong eller klinikk? 

Det er gjerne sånn at man får et bedre og mer profesjonelt resultat når man vokser i en klinikk eller salong som spesialiserer i dette. Noen er allergiske mot voks, og det er også greit å finne ut av. Man kan lage en fast avtale i en salong hver måned, så man alltid har det resultatet man vil ha, og slipper å tenke så mye over det. Det samme gjelder med laser. Det er det mange som tilbyr i dag, og her kan man fjerne hår mer eller mindre permanent over tid, med flere profesjonelle behandlinger. 

 

Flere nyheter