Utforsk din kreative side

30 april 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange av oss som gjerne vil utforske en mer kreativ side av oss selv, og det er heldigvis mulig uansett hvor gammel man er og hvilke forutsetninger man har rent kreativt. Det skal vi se litt nærmere på her, og komme med noen forslag til hva du kan utforske for å oppdage ditt kreative jeg. 

Finn ditt kreative uttrykk

Det handler også mye om å finne sin egen kreative stemme og uttrykk, når man skal utfolde seg kreativt. Det er for eksempel viktig å snevre inn hva det er du vil uttrykke, for eksempel om du vil uttrykke deg gjennom tekst eller bilder, eller kanskje begge deler.

oppskummet PVC-plate

Det er deilig å ha noe kreativt som man kan jobbe med, og det er en stor avveksling for mange at man kan bruke hendene og skape noe. Det kan nesten være litt meditativt at man bruker hender og hjerne til å være kreativ, og får en god pause fra hverdagens stress og mas. Vi mennesker er jo helt avhengige av å uttrykke oss, og der er det å være kreativ i hverdagen noe som kan være en fin ting for å dempe stress og konsentrere seg om noe som ikke har med jobb eller hverdag å gjøre. 

Har du prøvd trykking? 

Det finnes dog utrolig mange måter å være kreativ på, og det er ikke sånn at den ene er mer riktig enn den andre. Man kan for eksempel prøve seg litt frem i ulike disipliner før man lander på noe som passer for en. Det kan for eksempel være noe som trykking. Da er det dog viktig at man har det riktige utstyret, og her kan en oppskummet PVC-plate være den perfekte følgesvenn. Sørg for å ha riktig utstyr og kom i gang med å være kreativ med en gang, det er både gøy, spennende og lærerikt. 

Flere nyheter