Veggdekor med sitat

19 juni 2019
Mathias Bjelland
Veggdekor med sitat

Glem maleriet – Sitater er nåtidens veggdekor!

Finner vi en naken plass på veggen vår, så har de aller fleste få problemer med å tenke seg hva denne plassen skal inneholde. Her henger vi gjerne opp det maleriet mor ga oss, eller et familiebilde. Vi mennesker hater nakne plasser på veggen, da det ser åpent og tomt ut. Men løsningene vi har på problemet er ikke nødvendigvis det aller beste.

For hvem ønsker å være lik alle andre og henge opp et helt generisk maleri i stua for eksempel? Det fyller kanskje en plass, men det er langt fra optimalt og ganske så kjedelig. Det er rett og slett på tide å tenke utenfor boksen. Hva med å glemme maleriet, følge de nyeste trendene, og benytte sitater som veggdekor der det er en naken plass på veggen i ditt hjem?

Veggdekor utenfor boksen

Leter du etter noe unikt, så er det nemlig slik at sitater er nåtidens veggdekor for å skille seg ut. Heng opp klassiske sitater som «borte bra, men hjemme best», eller gå kanskje for noe engelsk og inspirerende. I grunn kan du velge helt selv hva du mener vil være passende for ditt hjem. Kanskje har du og din kjære en spesiell humor, eller kanskje er det et filmsitat du bare elsker.

Et sitat som veggdekor er uansett hvordan du vrir og vender på det en mye mer personlig tilnærming enn det et gammelt og ubetydelig maleri for eksempel er. Dessuten bringer sitater som veggdekor med seg mange andre goder også. Blant annet sitter det fast og godt etter første gangen du fester det. Du trenger med andre ord ikke å justere til stadighet, slik som du er nødt til ved for eksempel opphenging av et maleri.

Leter du etter veggdekor utenfor boksen, ja da er sitater som kan klistres rett på en naken vegg et perfekt alternativ for deg!

Flere nyheter