Finn basisplaggene som redder garderoben – som blazer til dame

31 august 2021
Johanne Larsen

Er du på jakt etter gode basisplagg? Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på når du skal finne de beste basisplaggene, og sørge for å oppgradere garderoben. Da har du alltid noe å ha på deg – du må bare knekke koden. 

Få en garderobe som passer sammen

Du lurer kanskje på hva som er trikset til de som alltid ser bra ut, og som alltid har noe å ha på seg. Det er faktisk ikke noe annet triks enn at de har en ryddig garderobe, der de har god oversikt over alt som er der, og alt passer sammen. Det er ofte det man omtaler som en kapselgarderobe, og en kapselgarderobe kan løse mange problemer for deg som føler du har mistet oversikten og aldri har noe å ha på deg.

Det krever selvfølgelig at man må rydde ut i garderoben og se på hva man faktisk har. Deretter kan du kvitte deg med det som ikke passer, og det som ikke passer inn i det overordnede uttrykket du vil at stilen din skal ha. 

Når du hat gjort dette, så skal du finne basisplagg som får det du vil beholde til å passe sammen, og nøkkelplagg som kan løse antrekkskoden. 

Redd antrekket med en blazer

Et nøkkelplagg kan være noe så enkelt som en blazer til dame. Det er nemlig et plagg som kan få garderoben din til å henge sammen, som kan brukes til å dresse opp eller ned bukser, skjørt og kjoler, og skape en estetisk sammenheng, hvis du finner en blazer som er perfekt for deg. Her er det viktig å tenke på kvalitet og passform når du skal finne den perfekte blazer som kan fungere som et nøkkelplagg i garderoben din. Da kan du enkelt løse en hver antrekkskrise – og alltid ha noe å ha på deg. 

Flere nyheter